Villa Elisa

Villa Elisa je ime dobila po tatinoj teti Lisi iz Šišana, koja je kuću dobila od svoga oca za dotu, plaćena u austrijskim zlatnim krunama. Nalazi se nadomak stare lokve, u mirnom predjelu ali istovremeno nedaleko od središta naselja. Udaljena je 7 kilometara od Pule što omogućava rodbini svakodnevno posjećivanje svojih dragih. Izgradnja doma trajala je punih dvadeset godina. Renoviranjem naše „starine“ iskazali smo ljubav i poštovanje prema našim precima. Villa Elisa je jedan od ljepših domova u Istri i u Hrvatskoj, kao izvana tako iznutra, gdje se zapravo skriva njeno veliko bogatstvo…

Okružen zelenilom (s jedne strane s pogledom na selo, s druge na šumu i pašnjake) i u izrazito mirnoj okolici osigurava ugodne uvjete za opuštanje korisnika.
Vođen je stručnim i profesionalnim osobljem (savjetnik za zdravstvena pitanja je dr. Edoardo Giudici, liječnik specijalist s dugogodišnjim iskustvom u Općoj bolnici Pula) koji je na usluzi 24/7. Pored njega su glavna medicinska sestra, četiri njegovateljice, kuharica, spremačica, fizioterapeutkinja i vlasnici Antonio i Alberto Giudici te Ana Debeljuh Giudici s obiteljima. Nudimo kompletnu medicinsku skrb, fizikalnu i radnu terapiju, rehabilitaciju nakon otpuštanja iz bolnice, rekreaciju i zabavu, usluge frizera a po dogovoru i pedikera.