• None
Oaza mira

Domaća mediteranska hrana

Profesionalno osoblje

Doktor na raspolaganju 24/7

Naša vizija

Želimo biti cijenjeni i prepoznati po kvaliteti naših usluga, suvremenom načinu rada, zadovoljnim i sretnim korisnicima. Naše su vizija i misija stvaranje branda, atmosfere kakvu ćete teško naći drugdje, a to postižemo velikom brigom i individualnim pristupom prema svakom korisniku i prema ovom plemenitom poslu. Zadovoljavamo im velike ali i one sitne potrebe, one malene želje koje nije teško ispuniti a koje nekom puno znače. Oni nas ne pitaju da im skidamo zvijezde, ali zato pazimo da im ne zafali ono malo pažnje koja je svakom potrebna za dostojanstven život. Podsjećamo na naš moto koji je u tom pogledu vrlo rječit: „Starijim osobama potrebno je jako malo, ali to malo jako im je potrebno…“


O nama

Dom za osobe treće životne dobi - idila mira i sunca. Raspitajte se za nas! Usmena predaja je uvijek najsigurnija…!
Naša je priča duga. Godine 2017. pokrenuli smo naš prvi dom u Krvavićima kojeg smo silom prilika trebali prepustiti i dati u najam ali za kojeg će nas uvijek nešto vezati i gdje smo zauvijek ostavili jedan dio sebe…

Trenutno ćete nas pronaći u Villi Elisi u Šišanu nadomak Pule gdje nudimo najkvalitetniji smještaj i profesionalnu njegu osobama u najzrelijim godinama. Šišanski je dom – kao što je bio onaj u Krvavićima – okružen prirodom, šumama i livadama na koje pokoji mještani, odolijevajući vremenu, vode stoku na ispašu. S druge strane su ovdje druženja zagarantirana zahvaljujući budnoj zajednici koja se tijekom godine trudi konstantno oživljavati sredinu, dok su se u Krvavićima žitelji spontano skupljali provodeći sate i sate u smijehu i šali.

Cilj našeg postojanja je pružanje visokokvalitetne usluge smještaja, prehrane, njege, higijene i medicinske usluge kao i postizanje visokog stupnja društvenog života, kako bi učinili lakšim, ljepšim i zanimljivijim život starijim osobama i njihovim obiteljima.

Misija našeg doma je stvoriti životnu atmosferu koja zrači optimizmom. Osmišljavamo i provodimo stoga različite zabavno-rekreacijske aktivnosti poput proslava rođendana, odlaska na izlete, roštiljada, večera folklora, piknika u prirodi, druženja s
vrtićima, glazbenih večera i slično. Osoblje je predano, obožava svoj posao i cijeni i poštuje naše štićenike za koje se uvelike veže, stvaraju se velika prijateljstva.

Najviše se posvećujemo domaćoj kvalitetnoj kuhinji koja se prilagođava našim korisnicima  (proizvodi iz lokalnih OPG-ova). Korisnici sudjeluju u planiranju tjednog jelovnika i u odabiru prehrane kakva njima odgovara i kakvu vole.

Educirano osoblje (liječnik, medicinska sestra, njegovateljice, kuharica, pa čak i fizioterapeut) čine naš dom poželjnim za boravak.

Sobe su novouređene i pune svjetla. Dom ima svoju biblioteku, a korisnici će osim TV-a i radio uređaja raspolagati dnevnim novinama kao i pristupom internetu. Gotovo svaka soba raspolaže svojim sanitarnim čvorom.

Ljubav koju ulijevaju svi djelatnici a i mi sami pruža Villi Elisi onu toplinu pravog obiteljskog doma.

Posjete su omogućene u svako doba dana bez ograničenja.
Našim korisnicima pružamo ugodan boravak i osjećaj vlastitog doma.